VÅRA TJÄNSTER 


Många takpannor är redan försedda med en tunn beläggning från fabriken.Med tiden lossnar detta dock och takpannan blir porös.Taket blir fult för att alger och mossa sprider sig och förökar sig alltmer. Men vegetationen påverkar inte bara ditt taks visuella utseende, det förändrar också dess förmåga att stöta bort och avleda vatten.


Takbeläggningssystemet från vi använder är resultatet av år av forskning och utveckling.

Tack vare den speciella nano-tekniken som tränger djupt in i takpannan transporteras vattnet snabbare när det regnar. Motståndet mot väderpåverkan som regn, frost, snö och föroreningar ökar. Påväxten av alger, mossa och lav minskar


TAKBEHANDLING I TRE STEG


RENGÖRING

Vi rengör ditt tak noggrant med högtryck och vatten vilket är det mest skonsamma för miljön


GRUNDMÅLNING

Grundfärgen förseglar och tränger in i pannorna och fyller upp alla porer och små håligheter.


TOPPMÅLNING

Pannorna får en ny skyddsyta med vår nanofärg i önskad kulör. Färgen motverkar tillväxt av svamp. mossa och alger och ger effekten att vatten pärlas av från pannorna.FASADTVÄTT

 Vi tvättar fasaden för att bli av med smuts och pollen och för att ge din fasad ett nymålat intryck igen . Smuts är också en riktig grogrund för mögel och alger som i längden kan göra att träet ruttnar.

NOCKTÄTNING


Gamla nockband tappar sin funktion över tid och taket utsätts för risk. Förebygg därför skador på ert tak genom att se över det och byta nockband.  Vissa hus saknar nockband.

Ett nockband skyddar taket mot regn, snö och löv som kan driva in under nockpannan och orsaka skador.
Över tid riskerar underliggande tätskikt att ta skada med dyrbara reparationer till följd.
Ett tätt och torrt tak är en trygghet för ert hus och ger huset det skydd som behövs.

LETAR DU EFTER KVALITATIVA OCH PRISVÄRDA TAKVÅRDSTJÄNSTER?